Möllans Smörgåsbutik AB

Hej igen bloggen och hej till alla härliga läsare! Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och berätta lite om en catering för er i Ängelholm, Landskrona och Helsingborg med omnejd bland annat. En catering vid namn Möllans Smörgåsbutik AB som även erbjuder saker som smörgåstårta och smörrebröd i Helsingborg.

Det här skiljer sig ju lite från det som jag brukar skriva om, men anledningen till varför jag vill skriva om just det här idag har mycket att göra med att det har varit så pass många av er som nyligen då har hört av er angående just detta och vill ha en rekommendation eller tips från mig när det kommer till en bra catering. Många av er läste säkert nyligen här på min blogg om ett evenemang som jag och en kollega höll i här i Helsingborg och redan då så var det många som frågade vilken catering vi hade använt oss av. Alla våra gäster var ju verkligen supernöjda och evenemanget var en stor succé. Hur som helst så hette alltså just den cateringfirman som vi valde att anlita Möllans Smörgåsbutik AB. De är otroligt duktiga på det som de gör och de är dessutom oerhört trevliga och engagerade personer. Därför så känns det väldigt tryggt och bekvämt att rekommendera dem till er läsare för jag är säker på att ni skulle ha samma intryck och samma upplevelse när det kommer till Möllans Smörgåsbutik AB. I vilket fall som helst så ska jag inte babbla på så himla mycket mer om det här nu, utan jag tänkte att jag istället skulle ta och lägga in en länk så att ni själva kan klicka er vidare till Möllans Smörgåsbutik AB och läsa på lite mer om vilka dem är och vad de kan erbjuda er.