Skotersafari i Sveg

Hej på er alla läsare och välkomna in till bloggen denna soliga och fina fredag. Åtminstone är det soligt och fint hos mig – hoppas det är det hos er också. Dagens inlägg kommer handla om skotersafari i Sveg. Visst låter det riktigt roligt! Först vill jag bara säga att jag är väldigt glad och tacksam över att ni fortsätter att titta in här på bloggen. Det har gått tio år sedan jag startade nu och läsarskaran har varit stabil sedan det första året, och ökat lite grann varje år. Precis så som jag vill ha det! Jag har i alla fall varit på skotersafari i Sveg, och det var Motor & Vildmarkscenter som stod för detta. Jisses vilket äventyr det var! Jag har åkt snöskoter någon gång för länge sedan, och tyckte väl att det inte var något särskilt. Men nu när jag har varit på skotersafari i Sveg måste jag säga att jag helt frälst! Man åker ut med en guide, man kan antingen köra själv eller sitta bak hos någon annan som kör, men jag rekommenderar verkligen att man kör själv. Det är verkligen en helt otrolig upplevelse! Eftersom jag har den bloggen i syfte att testa lite olika naturupplevelser, kan man lätt säga att detta kvalar in till topp tre av dem. Det var en otrolig känsla att bara susa förbi, känna kylan mot huden och bara… leva! Helt otroligt. Detta passar utmärkt för en svensexa, möhippa, fest eller konferens, eller bara en allmänt rolig grej att hitta på tillsammans! Testa skotersafari i Sveg med Motor & Vildmarkscenter.