Trädfällning i Sundsvall

Hej hej på er, alla mina läsare. Så kul att se att ni växer dag för dag i antal! Vad vi ska prata om idag är något så roligt som skogsvård och trädfällning i Sundsvall. Men innan jag går in närmre på detaljer, vill jag bara rikta ett stort tack till er feedback på mitt förra liknande inlägg. Det är roligt att se att ni uppskattar när man skriver om ett särskilt företag och rekommenderar dem vidare. Jag vet att många av er håller på att renovera huset, precis som jag gör, och då är det viktigt att man kan få ta del av tips om just det. Dessutom, som ni ju vet, har jag haft fullt sjå med att röja upp i min trädgård under sommaren. Och det har varit ett riktigt röj, vill jag lova! Jag har stora planer inför hur jag vill att min trädgård ska se ut nästa vår och sommar, men jag är inte riktigt där än. Ett företag som har hjälpt mig komma en bit på vägen är Deadline i Sundsvall AB – de erbjuder trädfällning och skogsvård och det är precis det de har hjälpt mig med.

Min trädgård var full av stora vildvuxna träd som med tiden skulle komma att bli en risk för både huset, och oss. Träden i sig var inte heller välskötta sedan innan, och flera av dem hade besvärlig röta. Det kändes därmed inte alls bra att ha dem kvar, och det fanns inget annat alternativ än att ta bort träden för gott. Det var detta som Deadline i Sundsvall AB gjorde, och det gjorde dem dessutom med bravur. Jag vill därmed rekommendera alla mina läsare att anlita dem om man har träd man vill bli av med och skog som behöver tas om hand.